OM OS

VI KENDER VEJEN TIL ONLINE SUCCES

VI KENDER VEJEN

Brand New Marketing er et værdiskabende marketingbureau, som du kan regne med, og har råd til. Vi kender vejen fra den skarpe onlinestrategi til øget omsætning, og hjælper små og mellemstore virksomheder uden marketingafdeling med at tjene penge online til en fast, lav pris.

Vi står for det eneste, der virker: Den målrettede, vedblivende og grundige online indsats, der skaber hurtige, langsigtede og målbare resultater, samt givende kunderelationer. Mens du passer og udvikler din forretning, sørger vi for, at dit brand er synligt og fremstår professionelt på tværs af alle de rele- vante online marketingkanaler, så du hverken mister onlineomsætning eller går glip af nye kunder.

DANMARKS FØRSTE ONLINE SUCCESFABRIK

Som iværksætter eller ejer af en mindre eller mellemstor virksomhed, er du sikkert vant til at navigere i ukendt terræn, og håndtere flere forskellige opgaver selv. Det er måske en del af spændingen, men det koster tid og penge, som du kunne have brugt bedre. Sådan er det heldigvis ikke længere. Brand New Marketing gør det nemmere at få online succes for små og mellemstore virksomheder i Danmark.

 

DYBE RØDDER I DANSK IVÆRKSÆTTERKULTUR

Vi kan varetage din rejse mod online succes, fordi vi kender vejen bedre end nogen anden. Brand New Marketing deler hus med Brand New Ventures’ startupfabrik, fyldt med solid arbejdskraft, ekspertviden og iværksættererfaring fra øverste hylde.
 
Serieiværksætter Werner Valeur (tidligere Toke Kruse), Venture Capitalist Fond-stifter Joakim Warnøe og digital brand specialist Lasse Brix stiftede Brand New Marketing i 2020, for at gøre det nemmere at tjene penge online for små og mellemstore virksomheder uden marketingafdeling.
 
Vi ved, hvor omfattende, ressourcekrævende og vitalt det er, at få en optimal digital tilstedeværelse, og hvor mange penge og timer du sparer, ved at lade specialister overtage opgaven. Det kan faktisk ikke betale sig at lade være. Du skal bruge din tid på det, du brænder for, og der hvor du skaber mest værdi. Det gør vi.

Brand New Marketing

HVORDAN KOMMER JEG I GANG?

Bliv kontaktet i dag. Vi hjælper dig med at opstille og tilrettelægge den helt rigtige online markedsføringsstrategi for din forretning, og eksekverer den til en fast, lav pris. Vi optimerer din online markedsføring, der hvor du får mest for pengene, og giver dig løbende kommunikation og rapportering herom. 

bnm-logo-white

Dampfærgevej 3, 1 sal
2100 Østerbro - DK

T. 3131 4740
M. hello@brandnewmarketing.dk
CVR. nr. 41 40 60 11

Cookie- og privatlivspolitik

image-1
image